Vi är är i grunden ett äldre familjeföretag med rötterna kvar i slutet av 1950:talet. Vi får ofta höra att våra kunder anlitar oss på grund av tryggheten i- och kunskapen hos våra montörer, alltså, allt den kunskap vi samlat på oss under alla år vi varit verksamma, både hemma i villan hos morföräldrarna, som ute på de större byggarbetsplatserna. Här bärs namnet CW Rör med stolthet hos våra trevliga montörer. CW Rör är ett familjeföretag som ägs av Thomas med familj

Kontakta oss
 

Tjänster

Tjänster

Vi erbjuder allt inom VVS samt ventilation, el & styr. Både för dig som bor i egen lägenhet eller villa, bostadsrättsföreningar, industrifastigheter, större entreprenader samt komun & landsting. Vi utgår från Västerås, Eskilstuna, Kungsör, Köping och Arboga, men vi täcker större områden allt efter var våra uppdragsgivare vill ha oss.

 

Vi erbjuder alla de tjänster du kan förvänta dig av ett komplett VVS företag. Förutom kranar, rör & toalettstolar, säljer och monterar vi kompletta badrum inklusive all byggnation, kakling och eldragning. Vi säljer servar och monterar luft/luft-, luft/vatten- samt bergvärmepumpar. Står du inför att bygga helt nytt, är vi med från grunden och uppåt, hela vägen. Och vill du bara ha hjälp med ett stopp i avloppet, löser vi det med!

 

Men en kontaktperson får du en enkel tillvaro. Låt oss planera och utföra service, underhåll och byggnationen, så kan du tryggt & lugnt fortsätta med ditt.